Machineryline » Endüstriyel ekipmanlar » Gıda makineleri » Et işleme makinaları » FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları
FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları ilanı satıldı ve aramaya dahil edilmedi!
Benzer ilanlar
TMAK Makina diğer et işleme makinaları TMAK Makina talep üzerine fiyat Diğer et işleme makinaları Türkiye, Zeytinburnu/İstanbul
TMAK Mini Fillmak diğer et işleme makinaları TMAK Mini Fillmak talep üzerine fiyat Diğer et işleme makinaları Türkiye, Zeytinburnu/İstanbul
TMAK Fillmak diğer et işleme makinaları TMAK Fillmak talep üzerine fiyat Diğer et işleme makinaları Türkiye, Zeytinburnu/İstanbul
FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları
Satıldı
FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları
FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları görüntü 2
FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları görüntü 3
FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları görüntü 4
1/4
Tip:  diğer et işleme makinaları
Bulunduğu yer:  Türkiye Ataşehir / İstanbul
İlan tarihi:  1 aydan fazla
Machineryline ID:  FJ28713
Durum
Durum:  yeni

Daha fazla bilgi — FoodScan 2 Meat Et Hızlı Analiz Sistemi diğer et işleme makinaları

Türkçe
Tüm et ve et ürünleri analizlerinde numune hazırlığına gerek olmadan 30 saniyede analiz imkanı
Et ve et ürünleri analizi için özel dizayn edilmiş NIR teknolojisi ve kullanıma hazır kalibrasyonlar
Yağ, Protein, Nem, Tuz, Kolajen, Doymuş Yağ Oranı, Kül, Renk, Karbonhidrat, Enerji, Su Aktivitesi, Sodyum parametrelerinin 30 saniyede analizi
Yağ, nem ve protein sonuçları AOAC onaylı tek hızlı analiz sistemi
Pro versiyonu ile üretim hattında kullanabilme imkanı
FoodScan™ 10 yılı aşan bir süredir küresel standarttır. Dünyanın her yerinde son ürünlerin kalitesini ve tutarlılığını arttırmak, üretim süreçlerini optimize etmek ve rekabet avantajını sağlamak için et tesislerine ihtiyaç duyulan bilgiyi sağlamıştır.
Tek bir analizde ihtiyacınız olan tüm etiket parametreleri Doymuş yağ, karbonhidrat, enerji ve sodyum gibi yeni parametreler yeni düzenlemelere uygunluğu sağlarken, renk modülünün sunulması et analizine yeni bir boyut kazandırıyor
Analiz maliyetini düşürün ve laboratuvar verimliliğini artırın Bekleme süresini en aza indirin, numune hazırlığını azaltın ve harici laboratuar maliyetlerinden kaçının. FoodScan 2 ile sonuç alma süresi sadece 25 saniyedir, homojen olmayan numuneleri doğrudan analiz edebilme kabiliyeti de numune hazırlığını azaltır.
Dijital servislerle en yüksek performansı koruyun
Cihaz performansının FossManagerTM  ve FossAssureTM  ile izlenmesi optimum hassasiyet ve performans sağlarken, ağ yazılımı izlenebilirlik ve verilerin kolay LIMS entegrasyonu için verilerin otomatik olarak yedeklenmesine olanak tanır. Cihaz standardizasyonu, tüm cihazların aynı şekilde ölçülmesini sağlar.
Numune Tipi
Et, kıyma, işlenmiş et ve et ürünleri
Parametreler & Fonksiyonlar
Global ANN kalibrasyonları:
Yağ, nem, protein, kolajen, tuz ve kül
Diğer mevcut kalibrasyonlar:
Doymuş yağ, karbonhidrat, enerji, sodyum, su aktivitesi
Diğer Fonksiyonlar:
Renk Ölçümü (CIE L*a*b* standart renk) Üretim parti standardizasyonu
Teknoloji
NIR transmisyon teknolojisi
Renk ölçümü için VIS reflektans teknolojisi
Diğer et işleme makinaları
Arama sonuçları: 152 ilan
Göster
Abone ol