Fischer Flexpress 16S-10k Flekso Baskı Makinesi











Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.
Satıcı iletişim bilgileri




















Brand & Model: Flexpress 16S-10k
Geared/Gearless: Gearless
Number of colours: 10 colors
Material to print: PE, PP, OPP, PET, Paper
Printing width: 1050 mm
Material width: 1100 mm
Print repeat: 350 mm – 750 mm
Mechanical speed: Up to 400 m/min
Unwinder
• Turret unwinder – non-stop
• Max roll diameter: 1000 mm
• Expanding shafts: 3”, 5”
Winder
• Double unwinding shaft with dancing rollers
• Max roll diameter: 1000 mm
• Expanding shafts: 3”, 5”
Pumps: 10 pcs pneumatic pumps (inking system)
Drying system: Gas drying (natural gas)
Year of production: 2005
Accessories
• Motorized longitudinal register
• Doctor blade system
• Anilox cylinders (list attached)
• Cliché holder cylinders (list attached)
• BST video system
• Web guides (before CI and winder)
• Dancing roller system
Major refurbishments in 2022
• Main OCS computer replaced
• Valve island for CI replaced
• Valve island for winder & rewinder replaced
• Spare Rexroth motors for printing shaft & anilox roller available
• Two carbon printing shafts included
New system installed 2023
• BST IPQ print control / view system
Category: Flexo Printer
Farbe: 10