Wadkin 220 XJS Planya Makinesi

















Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.
Satıcı iletişim bilgileri


Sales

Sales, Purchase & IT







* Hydraulic accelerator in order to feed the workpiece one after the other
* Linear profiling machine Wadkin with 9 tools
doing the long side of the panels
50 m/min feed speed
Ceramic treated machinenbed with air nozzles in order to have a slip-free pass
Cardanshaft Feedworks with hydraulic unit 30 HP
All PU-feedrollers are independantly pneumatically loaded
Elektronic-digital read-out for all spindle adjustments
Special designed pressure shoes towards the vertical spindles
Sound enclosure with pneumatic lifting doors all over the machine
Equipment
2 m. infeed table
Bottom horizontal spindle for the scoring of both sides of the panel
15 HP
Right and left a rough profiling spindle
each 80 mm diameter and each10 HP
Right and left a finishing profiling spindle for the lower side of the profile
each 10 HP
Right and left a finishing profiling spindle for the upper side of the profile
each 10 HP
Right and left a chamfer milling spindle each 10 HP
2 Top and bottom brushes cleaning the upper and lower panel surface
* 90° Angular transfer to the left with an intermediate magazine in 2 levels for max. Workpieces of 1220 x 215 mm (Adjustable in width 195 - 215 mm)
capacity of 42 pcs a minute