Endüstriyel Ekipman Için Festo MFH-5-1/8-B Pnömatik Valf









Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.
Satıcı iletişim bilgileri

Tags: Festo, unbenutzt, Zubehör
Variant Grams: 220.0
Variant Barcode: 35834740233996
Festounbenutzte LagerwareMagnetventilMFH-5-1/8-B19758GTIN 4052568003630Ventilfunktion5/2 monostabilBetätigungsartelektrischBaubreite26 mmNormalnenndurchfluss750 l/minPneumatischer ArbeitsanschlussG1/8Betriebsdruck0.2 MPa ... 1 MPaBetriebsdruck2 bar ... 10 barKonstruktiver AufbauTeller-SitzRückstellartmechanische FederNennweite5 mmDichtprinzipweichEinbaulagebeliebigHandhilfsbetätigungtastendSteuerartvorgesteuertSteuerluftversorgunginternStrömungsrichtungnicht reversibelSymbol00991035Überdeckungnegative Überdeckungb-Wert0.34C-Wert3 l/sbarMax. Schaltfrequenz3 HzSchaltzeit aus30 msSchaltzeit ein10 msMax. positiver Prüfimpuls bei 0 Signal2200 µsMax. negativer Prüfimpuls bei 1 Signal3700 µsBetriebsmediumDruckluft nach ISO 8573-1:2010 [7:4:4]Hinweis zum Betriebs-/SteuermediumGeölter Betrieb möglich (im weiteren Betrieb erforderlich)Korrosionsbeständigkeitsklasse KBK1 - niedrige KorrosionsbeanspruchungLABS-KonformitätVDMA24364-B1/B2-LLagertemperatur-40 °C ... 60 °CMediumstemperatur-10 °C ... 60 °CUmgebungstemperatur-5 °C ... 40 °CProduktgewicht220 gElektrischer Anschlussüber F-Spule
getrennt zu bestellenBefestigungsartwahlweise:auf PR-Leistemit DurchgangsbohrungAnschluss Steuerabluft 84M5Pneumatischer Anschluss 1G1/8Pneumatischer Anschluss 2G1/8Pneumatischer Anschluss 3G1/8Pneumatischer Anschluss 4G1/8Pneumatischer Anschluss 5G1/8Werkstoff-HinweisRoHS konformWerkstoff DichtungenNBRTPE-U(PU)Werkstoff GehäuseAluminium-Druckguss