Bobst M6 670 Flekso Baskı Makinesi



Düşük fiyattan ekipman satın almaya karar verirseniz gerçek satıcı ile iletişime geçtiğinizden emin olun. Ekipmanın sahibi hakkında bulabildiğiniz kadar çok bilgi edinmeye çalışın. Hile yapmanın bir yolu da kendinizi gerçek bir şirket olarak göstermektir. Şüpheye düşmeniz halinde, geribildirim formu üzerinden ek kontrol yapmamız için bizi bilgilendirin.
Bir satın alma yapmaya karar vermeden önce seçtiğiniz ekipmanın ortalama fiyatını anlamak için çeşitli satış tekliflerini dikkatli bir şekilde inceleyin. Beğendiğiniz teklifin fiyatı benzerlerinden çok daha düşükse biraz düşünün. Önemli bir fiyat farkı gizlenen kusurların veya satıcının dolandırıcılık yapma çabasının bir göstergesi olabilir.
Benzer ekipman için ortalama fiyattan çok farklı fiyattaki bir ürünü satın almayın.
Şüpheli güvencelere ve ön ödemeli ürünlere onay vermeyin. Şüpheye düşmeniz halinde, ayrıntıları netleştirmekten çekinmeyin, ilave fotoğraflar ve ekipmanın belgelerini isteyin, belgelerin orijinalliğini kontrol edin, soru sorun.
En yaygın dolandırıcılık biçimi. Hileci satıcılar bir ekipmanı satın alma hakkınızı “ayırtmak” için belirli bir miktar peşin ödeme talep edebilir. Böylelikle dolandırıcılar yüksek miktarda para toplayıp ortadan kaybolabilirler, bir daha iletişime geçemezsiniz.
- Ön ödemenin karta transferi
- İletişim sırasında satıcı şüphe uyandırıyorsa para transferi işlemini doğrulayan belgeler olmadan peşin ödeme yapmayın.
- “Emanetçi” hesabına transfer
- Bu tür bir istek sizi harekete geçirmelidir, büyük ihtimalle bir dolandırıcı ile iletişim kuruyorsunuz.
- Benzer isimdeki bir şirket hesabına transfer
- Dikkatli olun, dolandırıcılar, adda küçük değişiklikler yaparak kendilerini iyi bilinen şirketler gibi göstermeye çalışabilir. Şirket adı şüpheliyse para transferi yapmayın.
- Gerçek bir şirketin faturasına kendi bilgilerini yerleştirme
- Bir transfer gerçekleştirmeden önce, belirtilen detayların doğru olduğundan ve belirtilen şirketle ilişkili olduğundan emin olun.




















Substratbreite: 670 mm
Druckbreite: 660 mm
Maximale Geschwindigkeit: 200 m/min
Monomatic-Abwickler DZ15.67TB mit automatischem Spleißer
Vario™-Servoantrieb für Ein- und Auslauf
Kelva-Bahnreiniger
Nasslaminierung im Druckwerk
Corona Treater – Vetaphone
13 Flexodruckwerke
V-Flower-Flexodruckköpfe in Sleeve Solution
Trocknungssystem mit 2 Trockenhauben – Gesamttrocknungslänge: 4,4 m
GEW E2C HP 180 W/cm² UV-Trocknungslampen
Zwei Bahnwendeleisten
Laminierung und Kaltfolienprägung
AVT Helios S Turbo HD-System
2 Barcode-Verifizierungsmodule
Laborfarbmessung mit Delta E
BST Powerscope Kamera
Bahnentkräuselungsgerät
2 Perstatikpumpen für Flexodruckwerke
13 Druckhülsen
13 Aniloxwalzen bis zu 550 Linien/cm
Milltex Sincroflex Bogenschneidemaschine, Baujahr 2020
Bogenschneidemaschine für Papier und Karton (Rolle zu Bogen)